tech 2 bin file Holden

Thought Of A Good Feature To Add Tell Everyone About It Here
Posts: 11
Joined: Mon Sep 07, 2020 8:07 pm

tech 2 bin file Holden

Postby modzer321 » Mon Sep 07, 2020 8:10 pm

hi i was wondering if there is anywhere out there that has holden 142 bin file for the tech2 please i've looked everywhere and i can not find anyone who has it please i'm using it for reverse engineering

Posts: 1292
Joined: Sat Aug 06, 2011 7:58 am
Location: Padstow NSW

Re: tech 2 bin file Holden

Postby Charlescrown » Tue Sep 08, 2020 3:53 pm

You can get it on the Tech2 card from Ali Express for $20 US posted. How you get it off the card I don't know.

Posts: 114
Joined: Thu Feb 13, 2020 11:32 pm

Re: tech 2 bin file Holden

Postby ironduke » Tue Sep 08, 2020 9:29 pm

Does it have to be 142?? Does it have to be for the tech2? or can it be for tech2win? Only showing 145,147, and 149 for tech2win..

Posts: 11
Joined: Mon Sep 07, 2020 8:07 pm

Re: tech 2 bin file Holden

Postby modzer321 » Wed Sep 09, 2020 12:36 am

has to be 142 also 142 only came for the tech2 not tech2win also if you don't mind sharing your bin files

also about purchasing a tech2 card with it i' am kinda a bit worried i have been scammed already 4 times saying they have 142 so yer


i've already reversed engineered the holden export 122 that's all i can find that is below 142 for the actual tech2

the person who supplies me with the holden 142 bin file will be the person person to test out my modded bin file for both the tech2 and the tech2win

all i can say is you can say goodbye to tis2web but until now i don't wanna say much becaase someone else could find it hahaha

Posts: 114
Joined: Thu Feb 13, 2020 11:32 pm

Re: tech 2 bin file Holden

Postby ironduke » Wed Sep 09, 2020 2:02 am

Are you talking about Techline connect and sps2??

yup.. it sucks, hopefully it doesn't go mainline anytime soon.. I volunteered to beta test but I couldn't use it and they weren't for taking a whole lot of criticism so I bailed on it..

Posts: 11
Joined: Mon Sep 07, 2020 8:07 pm

Re: tech 2 bin file Holden

Postby modzer321 » Wed Sep 09, 2020 3:46 pm

this project is on me im creating a new one all together

User avatar
Posts: 4304
Joined: Mon Jan 04, 2010 10:23 am

Re: tech 2 bin file Holden

Postby The1 » Fri Sep 11, 2020 6:29 pm

keen to see what your working on. Is it a scantool replacement?

Posts: 54
Joined: Fri Aug 25, 2017 5:28 pm
Location: Adelaide

Re: tech 2 bin file Holden

Postby julespatch » Sat Sep 12, 2020 7:18 am

i've got 185 if anyone needs it. pretty sure it doesn't work in the clone units but it does in T2W

Posts: 11
Joined: Mon Sep 07, 2020 8:07 pm

Re: tech 2 bin file Holden

Postby modzer321 » Sat Sep 12, 2020 2:57 pm

Of course it won’t work with the clone units because the bin was released for Tech2win not the physical device

I think it was Holden export and after that they made it for tech2win but there is still physical Tech2 bin files yes there is to much explaining it haha

Posts: 54
Joined: Fri Aug 25, 2017 5:28 pm
Location: Adelaide

Re: tech 2 bin file Holden

Postby julespatch » Sat Sep 12, 2020 3:32 pm

Anyway, I've got it :)

Next

Return to Hardware/Bin Feature suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests