tech 2 bin file Holden

Thought Of A Good Feature To Add Tell Everyone About It Here
Posts: 11
Joined: Mon Sep 07, 2020 8:07 pm

Re: tech 2 bin file Holden

Postby modzer321 » Sat Sep 12, 2020 4:26 pm

If you can get Holden 142 not export please let me know

User avatar
Posts: 4304
Joined: Mon Jan 04, 2010 10:23 am

Re: tech 2 bin file Holden

Postby The1 » Sat Sep 12, 2020 8:00 pm

Holden 142.001 bin from tech2 card.
Attachments
IMG_20200912_195622.jpg
Holden_v142.001.bin.zip
(3.59 MiB) Downloaded 12 times

Posts: 11
Joined: Mon Sep 07, 2020 8:07 pm

Re: tech 2 bin file Holden

Postby modzer321 » Sat Sep 12, 2020 8:03 pm

pm me it please

Posts: 11
Joined: Mon Sep 07, 2020 8:07 pm

Re: tech 2 bin file Holden

Postby modzer321 » Sat Sep 12, 2020 8:11 pm

ok what i see holden 123 allows you to do sps porgramming on tech2win but not holden 142

Site Admin
User avatar
Posts: 6276
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:34 pm

Re: tech 2 bin file Holden

Postby antus » Mon Sep 14, 2020 7:03 pm

just for the record the bin contains a filesystem, and if you have a hardware device plugged in, it'll send it with the hardware tech2 software kernel, and that works on hardware devices and on tech2win, and if you install it in to tech2win you get a different kernel, and that one will not run in a hardware tech2. So the software version doesnt matter, its if the bin was copied of a harware tool or the emulator. Also the newer ones are just a version number, the gm systems give you the latest kernel, with the latest vehicle data, but since they are adding no addition data to the holden ones anymore they're all the same. Having said that it may be true that 141 is a bit special before they turned off a feature, but all the newer ones are functionally equivalent to each other.
Have you read the FAQ? For lots of information and links to significant threads see here: viewtopic.php?f=7&t=1396

Posts: 11
Joined: Mon Sep 07, 2020 8:07 pm

Re: tech 2 bin file Holden

Postby modzer321 » Tue Sep 15, 2020 9:17 pm

Holden 141 never heard of that version mmm interesting seems the Holden 142 I got from here has tech2win data on it so when it loads In tech2win it doesn’t allow sps programming but I looked at 123 doesn’t say anything about tech2win and allows sps programming

Previous

Return to Hardware/Bin Feature suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest