Spartan2 wide band

Hardware and Software. If you have something to sell, post it here.
Posts: 463
Joined: Sun Jun 06, 2010 9:59 am
Location: Perth

Re: Spartan2 wide band

Postby Dazza92VP » Thu Aug 10, 2017 11:09 pm

I'm definitely happy with the spartan2 hasn't missed a beat I did have an slc oem but one day I fired it up and it was going spastic tried calibrating it but just wouldn't read a good AFR so forked out for the spartan2

Site Admin
User avatar
Posts: 4867
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:34 pm

Re: Spartan2 wide band

Postby antus » Fri Aug 11, 2017 12:09 am

Yeah these guys have had quite a few models. They had kits way back in the old days (I bought one, and built it myself, software was a bit clumsy back then) and then they tried to crack the OEM market with their OEM model. Now many revisions later they seem to have a very good idea what they're doing and solid product with the spartans, as well as having found their place in the market with a product like this for people like us :thumbup:
Have you read the FAQ? For lots of information and links to significant threads see here: viewtopic.php?f=7&t=1396

User avatar
Posts: 1646
Joined: Fri Mar 14, 2014 8:37 pm
Location: Bacchus Marsh, Vic

Re: Spartan2 wide band

Postby Biggvl » Wed Oct 25, 2017 12:43 pm

New shipment arrived today, so back in stock and ready to go
According to chemistry, alcohol is a solution...

User avatar
Posts: 4185
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:38 pm
Location: Wellington NZ

Re: Spartan2 wide band

Postby delcowizzid » Wed Oct 25, 2017 1:21 pm

my spartan is great i got this gauge from aussie to go with it https://www.justraceparts.com.au/60mm-d ... e-red-blue its blue and red depending on what wire you power up .the price though is only the price for people who bought a wideband off them he said .
If Its Got Gas Or Ass Count Me In.if it cant be fixed with a hammer you have an electrical problem

Previous

Return to For Sale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest