FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Hardware and Software. If you have something to sell, post it here.
Site Admin
User avatar
Posts: 5272
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:34 pm

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby antus » Sun Dec 31, 2017 10:31 am

No worries. PM sent.
Have you read the FAQ? For lots of information and links to significant threads see here: viewtopic.php?f=7&t=1396

Posts: 1
Joined: Tue Sep 11, 2018 12:04 pm

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby STRoKITVr » Thu Sep 13, 2018 2:56 pm

Pm sent

Posts: 1
Joined: Tue Feb 27, 2018 7:06 pm

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby Turbovg » Mon Sep 17, 2018 5:30 pm

Have filled out the order form

Also sent a pm just to confirm ive done it correctly
For my application

Previous

Return to For Sale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest