Question with 11P

For discussion and distribution of custom code and hacks
Posts: 1089
Joined: Sat Aug 06, 2011 7:58 am
Location: Padstow NSW

Re: Question with 11P

Postby Charlescrown » Tue Jun 05, 2018 12:40 pm

No success. I did change the driveline ratio constant to get the logging speed accurate and now the speed sit on 20km/h when the car is stationary. Looks like I need to start again from scratch.

User avatar
Posts: 4983
Joined: Sun Mar 01, 2009 2:54 pm
Location: Perth, WA

Re: Question with 11P

Postby VL400 » Tue Jun 05, 2018 7:24 pm

Can you post your bin? What changes from a standard cal are you trying to make?

Posts: 1089
Joined: Sat Aug 06, 2011 7:58 am
Location: Padstow NSW

Re: Question with 11P

Postby Charlescrown » Wed Jun 06, 2018 8:39 am

This is the bin where it started.
Attachments
NORM4.bin
(64 KiB) Downloaded 8 times

Posts: 1089
Joined: Sat Aug 06, 2011 7:58 am
Location: Padstow NSW

Re: Question with 11P

Postby Charlescrown » Wed Jun 06, 2018 10:29 am

Update. I just reloaded the BIN file into a memcal with a flash chip and it's working fine. I have the std HSV BIN file in the old eprom and it's also working fine so I must have got corrupted data during the upload. TNX for the help and comments.

User avatar
Posts: 4983
Joined: Sun Mar 01, 2009 2:54 pm
Location: Perth, WA

Re: Question with 11P

Postby VL400 » Sat Jun 09, 2018 5:00 pm

Thanks for the update, glad you have it sorted.

Previous

Return to Custom Code

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests