VX Diag Nano Licensing Error - Fix

Programs / Tools / Scripts
Online
User avatar
Posts: 2424
Joined: Thu May 17, 2012 8:53 pm
Location: WA

VX Diag Nano Licensing Error - Fix

Postby Tazzi » Thu Jan 07, 2021 10:00 am

Figured its best to write this down to help others!

I use the nano for alot of commercial products, recently they had their passthru license expire on all VCX nano products on the 31st Dec 2020.

This error doesnt display when using the J2534 tool in software, it just says it fails to connect to the protocol and does not work.

http://blog.vxdiagshop.com/2020/08/20/fix-vxdiag-multi-update-errorcode0/

Quick and easy fix, just update to the latest firmware v1.8 :thumbup:
Your Local Aussie Reverse Engineer
Site:www.envyouscustoms.com
Mob:+61406 140 726
Image

Posts: 2673
Joined: Sun Aug 02, 2009 9:16 pm
Location: Bayside, Melbourne, Victoria

Re: VX Diag Nano Licensing Error - Fix

Postby VX L67 Getrag » Thu Jan 07, 2021 10:14 am

I don't have 1 of these but seems to be a pretty popular tool & might be handy to have as a spare.

Where's the best place to buy them I see on eBay they have them locally sourced from $80 but guessing they're a clone & can't be updated.

User avatar
Posts: 4474
Joined: Mon Jan 04, 2010 10:23 am

Re: VX Diag Nano Licensing Error - Fix

Postby The1 » Thu Jan 07, 2021 10:47 am

yeh i use one as my main J2534 cable, the DLL was coming up with a license error for me when connecting via other programs but yeh as above just updated the program and reflashed the firmware and updated license and now all good. I just got mine of aliexpress and it's been fine, license valid till 2030.

Posts: 2673
Joined: Sun Aug 02, 2009 9:16 pm
Location: Bayside, Melbourne, Victoria

Re: VX Diag Nano Licensing Error - Fix

Postby VX L67 Getrag » Thu Jan 07, 2021 10:54 am

It looks like they have 3 separate devices, 1 for vw/audi, 1 for Toyota & other for gm?

User avatar
Posts: 4474
Joined: Mon Jan 04, 2010 10:23 am

Re: VX Diag Nano Licensing Error - Fix

Postby The1 » Thu Jan 07, 2021 10:57 am

yeh that's pretty much, if you get the GM one it'l work with tech2win and GDS and you can also use it as a normal J2534 cable with other software.


Return to Tools

Who is online

Users browsing this forum: Tazzi and 3 guests