PM issues

Holden Delco ECU and PCM Tuning
Posts: 103
Joined: Fri Jul 22, 2016 5:54 pm
Location: Sunshine Coast

PM issues

Postby The J'rod » Sat May 05, 2018 3:20 pm

Hi All,
Does anybody else have issues with PM's on the site, if I'm to compose a new message or even reply to a message I hit submit, and it gives me the message that it's been sent but just into my outbox and sits there and doesn't send.

Thanks,

Posts: 3041
Joined: Mon Aug 02, 2010 6:35 pm

Re: PM issues

Postby Dylan » Sat May 05, 2018 3:46 pm

In the outbox is where the message stays untill the other person opens it. Different to normal email.

Posts: 103
Joined: Fri Jul 22, 2016 5:54 pm
Location: Sunshine Coast

Re: PM issues

Postby The J'rod » Sat May 05, 2018 4:14 pm

Oh ok thanks Dylan, my apologies in advance that antus your gonna cop like 5 emails all the same

Posts: 3041
Joined: Mon Aug 02, 2010 6:35 pm

Re: PM issues

Postby Dylan » Sat May 05, 2018 4:19 pm

You can delete from the outbox

Site Admin
User avatar
Posts: 5143
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:34 pm

Re: PM issues

Postby antus » Sun May 06, 2018 10:28 am

yep, i got the pms. its working.
Have you read the FAQ? For lots of information and links to significant threads see here: viewtopic.php?f=7&t=1396

User avatar
Posts: 60
Joined: Tue Dec 17, 2013 1:05 am
Location: Or_stray_liagh

Re: PM issues

Postby Ken » Fri May 11, 2018 11:52 am

Is it safe to assume that if I sent 2 PMs both of which are neither in my outbox or sent box, that they vanished into the void.
I checked immediately after sending them, both which couldn't be found, sent 2 days ago.
If it ain't broke, I'll fix it!

Site Admin
User avatar
Posts: 5143
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:34 pm

Re: PM issues

Postby antus » Fri May 11, 2018 8:14 pm

Send me some details (who/when/anythig you have). I believe the site is working fine but i'll look in to it. I'll pm you and confirm you can see it.
Have you read the FAQ? For lots of information and links to significant threads see here: viewtopic.php?f=7&t=1396

User avatar
Posts: 60
Joined: Tue Dec 17, 2013 1:05 am
Location: Or_stray_liagh

Re: PM issues

Postby Ken » Fri May 11, 2018 9:37 pm

antus wrote:Send me some details (who/when/anythig you have). I believe the site is working fine but i'll look in to it. I'll pm you and confirm you can see it.

After reading the links from faq regarding details of whom to contact to purchase a usb coms & nvram for the VN-P ecm,
I sent you & bigvl a PM late Wednesday night, asking for a quote sent to me here north of Coffs Harbour..

Can you send me the quote to buy both with postage to 2456, & the paypal or whatever details I need to make payment, thanks..

EDIT:

Just saw your PM & replied, seems to work now, not sure why Wednesdays PMs didn't..

PM.PNG
PM.PNG (37.99 KiB) Viewed 138 times
If it ain't broke, I'll fix it!

Return to Holden ECUs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests