Kalmaker

Converting To Delco ECU From Carby Or Other Injection Systems
User avatar
Posts: 395
Joined: Wed Jan 29, 2014 3:43 pm
Location: Pine mountain .vic

Re: Kalmaker

Postby jenko » Sat Sep 30, 2017 3:17 pm

good work

User avatar
Posts: 4606
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:38 pm
Location: Wellington NZ

Re: Kalmaker

Postby delcowizzid » Sat Sep 30, 2017 4:00 pm

good shit worth the outlay allready and comes with an active forum of people willing to help
If Its Got Gas Or Ass Count Me In.if it cant be fixed with a hammer you have an electrical problem

Posts: 33
Joined: Fri Sep 08, 2017 6:32 pm
Location: South Australia

Re: Kalmaker

Postby Hof360 » Sat Sep 30, 2017 6:27 pm

Yep Definitely worth it so far.

also loving the ability to change what the monitors are showing when playing back datalogs. So handy.!

Posts: 33
Joined: Fri Sep 08, 2017 6:32 pm
Location: South Australia

Re: Kalmaker

Postby Hof360 » Sat Oct 07, 2017 5:25 pm

Had some more time behind the wheel and the laptop today,

maps are still a bit off, one thing i found a bit odd, the closed loop idle indicator in gauge view wasn't indicating, but in list view it was... i believe the high speed fan was the same issue??
tried loading the original .xdf but it made no difference
any ideas??

Posts: 33
Joined: Fri Sep 08, 2017 6:32 pm
Location: South Australia

Re: Kalmaker

Postby Hof360 » Sat Oct 07, 2017 5:27 pm

think i found the factory rev limiter too, wouldn't be at about 5600-5800 would it???

Posts: 3082
Joined: Mon Aug 02, 2010 6:35 pm

Re: Kalmaker

Postby Dylan » Sat Oct 07, 2017 6:06 pm

Rev limiter sounds familiar, as for the gaugeread view not matching the list view I've never noticed that. I'd assume they're from the same data source.

Posts: 33
Joined: Fri Sep 08, 2017 6:32 pm
Location: South Australia

Re: Kalmaker

Postby Hof360 » Sat Oct 07, 2017 7:17 pm

Dylan wrote:as for the gaugeread view not matching the list view I've never noticed that. I'd assume they're from the same data source.


Yeah this is the first time I have noticed this also. I know I have trouble reading everything on the stock 12p gauge view because my laptop screen is set at the wrong resolution for other reasons, so maybe i just didn't have the screen maximised enough for it to display.

Ill log next time and see what happens.

Posts: 2337
Joined: Sun Aug 02, 2009 9:16 pm
Location: Bayside, Melbourne, Victoria

Re: Kalmaker

Postby VX L67 Getrag » Mon Nov 05, 2018 10:40 am

I just tried to connect my old Toshiba Satellite that I know used to connect with kalmaker but now I'm getting no communication to link to it, I think there was a setting in BIOS I had to change to get it to connect & think I wrote something about it on the kalmaker forum, but seeing that doesn't exist anymore I was wondering if anyone may know what it may have been?

User avatar
Posts: 395
Joined: Wed Jan 29, 2014 3:43 pm
Location: Pine mountain .vic

Re: Kalmaker

Postby jenko » Mon Nov 05, 2018 1:15 pm

try removing the driver for com ports and starting pc again I had to do this every time with my toshiba tecra

Posts: 2337
Joined: Sun Aug 02, 2009 9:16 pm
Location: Bayside, Melbourne, Victoria

Re: Kalmaker

Postby VX L67 Getrag » Mon Nov 05, 2018 9:19 pm

Thanks I'll give it a go, I did notice in the settings to choose ports it does now have aldl as an option, does that mean they could use USB?

What do you use it in dos or win98?

PreviousNext

Return to Delco ECU Conversions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests