un-australian

A place For General Chit Chat Etc
User avatar
Posts: 10054
Joined: Sat Feb 28, 2009 9:05 pm
Location: Tenambit, NSW

un-australian

Postby Holden202T » Tue Mar 10, 2009 1:46 pm

well it appears work has recently started blocking the tunerpro website .... im just waiting for this one to be next!!

User avatar
Posts: 5322
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:38 pm
Location: Wellington NZ

Re: un-australian

Postby delcowizzid » Tue Mar 10, 2009 2:08 pm

hahaha they onto you mate watch out LOL :shock:
If Its Got Gas Or Ass Count Me In.if it cant be fixed with a hammer you have an electrical problem

User avatar
Posts: 10054
Joined: Sat Feb 28, 2009 9:05 pm
Location: Tenambit, NSW

Re: un-australian

Postby Holden202T » Tue Mar 10, 2009 2:40 pm

i'm part of the bloody IT department .... :roll:

Site Admin
User avatar
Posts: 6449
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:34 pm

Re: un-australian

Postby antus » Tue Mar 10, 2009 4:19 pm

So you can set up ways around it then? Thats what I do everytime my partners work blocks her home webmail. We just move it again and again :) hehe.
Have you read the FAQ? For lots of information and links to significant threads see here: viewtopic.php?f=7&t=1396

User avatar
Posts: 10054
Joined: Sat Feb 28, 2009 9:05 pm
Location: Tenambit, NSW

Re: un-australian

Postby Holden202T » Tue Mar 10, 2009 10:14 pm

well not quite, the IT department is huge and theres an area that looks after firewall and the internet blocking ... unfortunately i don't have any authority over that!!

but i am trying to find an open port which allows me to rdp to home ;)

Posts: 30
Joined: Thu Mar 05, 2009 9:07 pm

Re: un-australian

Postby XR Pilot » Tue Mar 10, 2009 11:05 pm

Surely port 21 (Used for FTP) would be open, otherwise can you redirect RDP to port 80? 8-)

Failing that if you just want to read posts you can always use google translate as a proxy, not sure if you can still change the translate url to go from english > english, if you can't try Norwegian > English. Used to work back when I was still at school :lol:

User avatar
Posts: 10054
Joined: Sat Feb 28, 2009 9:05 pm
Location: Tenambit, NSW

Re: un-australian

Postby Holden202T » Wed Mar 11, 2009 7:15 am

no the problem is i am using those ports already at home for legitimate services so i need to find a port that im not using at home which work has open then i can re-direct RDP through that port!

User avatar
Posts: 2572
Joined: Sun Mar 01, 2009 8:59 am
Location: North Coast, NSW

Re: un-australian

Postby Jayme » Wed Mar 11, 2009 9:20 am

when I want to go to a site that work has blocked I just use http://www.unblockwebsense.com/

User avatar
Posts: 10054
Joined: Sat Feb 28, 2009 9:05 pm
Location: Tenambit, NSW

Re: un-australian

Postby Holden202T » Wed Mar 11, 2009 9:30 am

LOL ... work is blocking that too :roll:

Site Admin
User avatar
Posts: 6449
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:34 pm

Re: un-australian

Postby antus » Wed Mar 11, 2009 2:58 pm

sus out what the outside IP address of your work is, and set apache to proxy traffic from that address on port 80. Then you should be able to leave the services at home up, stay secure and let yourself proxy from there :) Just be careful and make sure you dont open apache proxy to the world! I see probes for that all day and night at home.
Have you read the FAQ? For lots of information and links to significant threads see here: viewtopic.php?f=7&t=1396

Next

Return to Off Topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests