FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Hardware and Software. If you have something to sell, post it here.
User avatar
Posts: 5304
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:38 pm
Location: Wellington NZ

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby delcowizzid » Sun Nov 11, 2018 2:42 pm

The nvram is great if you think you can tune it yourself but is a steap learning curve if you've never tuned anything.if it was stock n/a car yeah jump in and make it better pretty easy boost on the other hand can take a bit of work .I do travel to do jobs but try to avoid it lol wouldn't take long to fix it up if I was with the car.i was chatting to you on juatcommodores same username as here I'll send you a message
If Its Got Gas Or Ass Count Me In.if it cant be fixed with a hammer you have an electrical problem

Posts: 4
Joined: Wed Oct 28, 2009 11:56 am

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby spoon » Tue Jul 23, 2019 9:09 am

Also sent PM - keen to get one before they become no longer available :-)

Site Admin
User avatar
Posts: 6276
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:34 pm

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby antus » Wed Aug 07, 2019 1:08 pm

There is no current plan to make them EOL. Ive been busy with work and got a quite a backlog of direct questions as PMs that probably should be on the forums mixed up with people interested in hardware. Please be patient, I'll get to them as I can. When we have the next batch of hardware Biggvl will also hold some so he should be able to be able to respond more quickly than me. Thats probably 3-4 weeks away. I (or he) will update the first post when they become available from him. Until then hold tight. I havnt gone missing, and neither have the PMs. I have enough to fulfill the current orders.
Have you read the FAQ? For lots of information and links to significant threads see here: viewtopic.php?f=7&t=1396

Posts: 1
Joined: Sat Feb 09, 2013 3:36 pm
Location: New Zealand

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby rjhanzac » Wed Aug 07, 2019 3:10 pm

Also sent a PM just before the above post by antus, so noted and I will hold tight - thanks

Site Admin
User avatar
Posts: 6276
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:34 pm

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby antus » Thu Aug 08, 2019 1:31 pm

Ive caught up on PMs :)
Have you read the FAQ? For lots of information and links to significant threads see here: viewtopic.php?f=7&t=1396

User avatar
Posts: 9
Joined: Sat Jun 09, 2018 11:42 pm

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby 84NKSI » Wed Jul 29, 2020 3:03 pm

Gareth PM sent

User avatar
Posts: 9
Joined: Sat Jun 09, 2018 11:42 pm

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby 84NKSI » Sat Aug 01, 2020 12:47 pm

Antus, PM sent :)

User avatar
Posts: 9
Joined: Sat Jun 09, 2018 11:42 pm

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby 84NKSI » Wed Aug 12, 2020 12:16 pm

Does anyone have any?

Posts: 151
Joined: Tue Oct 16, 2012 12:17 pm
Location: Perth

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby Tre-Cool » Wed Aug 12, 2020 9:58 pm

also keen on acquiring one too.

User avatar
Posts: 2155
Joined: Fri Mar 14, 2014 8:37 pm
Location: Bacchus Marsh, Vic

Re: FS: ECM NVRAM Conversion (VN to VS but not VS Ecotec)

Postby Gareth » Thu Aug 13, 2020 7:42 am

Please keep an eye on the first page of this thread for updates on stock.
According to chemistry, alcohol is a solution...

PreviousNext

Return to For Sale

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest