Vlad's rides thread

Post Your Delco Powered Ride Here
User avatar
Posts: 2099
Joined: Fri Mar 14, 2014 8:37 pm
Location: Bacchus Marsh, Vic

Re: Vlad's rides thread

Postby Gareth » Tue Nov 19, 2019 4:05 pm

What’s pealing??
According to chemistry, alcohol is a solution...

Online
User avatar
Posts: 6495
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:41 pm
Location: Kyneton, Vic

Re: Vlad's rides thread

Postby vlad01 » Tue Nov 19, 2019 4:10 pm

the fuzzy black stuff is pealing off the inside of the door belt.
I'm the director of VSH (Vlad's Spec Holden), because HSV were doing it ass about.

User avatar
Posts: 2099
Joined: Fri Mar 14, 2014 8:37 pm
Location: Bacchus Marsh, Vic

Re: Vlad's rides thread

Postby Gareth » Tue Nov 19, 2019 4:11 pm

Ohhhh, PEELING.....
According to chemistry, alcohol is a solution...

Online
User avatar
Posts: 6495
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:41 pm
Location: Kyneton, Vic

Re: Vlad's rides thread

Postby vlad01 » Wed Dec 18, 2019 12:14 pm

Can one emulate in TP without an NVRAM installed, obviously with 12P I'm asking.
I'm the director of VSH (Vlad's Spec Holden), because HSV were doing it ass about.

User avatar
Posts: 5097
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:38 pm
Location: Wellington NZ

Re: Vlad's rides thread

Postby delcowizzid » Sun Dec 22, 2019 7:18 am

If you have an ostrich emulator yes. Or do you mean can the data tracing work so you ha e a bubble over the cells also yes
If Its Got Gas Or Ass Count Me In.if it cant be fixed with a hammer you have an electrical problem

Online
User avatar
Posts: 6495
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:41 pm
Location: Kyneton, Vic

Re: Vlad's rides thread

Postby vlad01 » Sun Dec 22, 2019 9:57 am

No I mean emulation mode that allows you to change things real time without uploading changes or saving. I'm wondering if it sends the data to ram or nvram?
I'm the director of VSH (Vlad's Spec Holden), because HSV were doing it ass about.

Posts: 1160
Joined: Sun Mar 15, 2009 10:20 am
Location: Geelong, VIC

Re: Vlad's rides thread

Postby yoda69 » Sun Dec 22, 2019 1:20 pm

No you can’t.
Need NVRAM or Ostrich.

User avatar
Posts: 9889
Joined: Sat Feb 28, 2009 9:05 pm
Location: Tenambit, NSW

Re: Vlad's rides thread

Postby Holden202T » Mon Dec 23, 2019 8:15 am

yep it makes the changes to the nvram as you hit update, hense wont work without that.

Online
User avatar
Posts: 6495
Joined: Mon Oct 08, 2012 6:41 pm
Location: Kyneton, Vic

Re: Vlad's rides thread

Postby vlad01 » Mon Dec 23, 2019 9:34 am

Thanks guys.
I'm the director of VSH (Vlad's Spec Holden), because HSV were doing it ass about.

User avatar
Posts: 5097
Joined: Sat Feb 28, 2009 8:38 pm
Location: Wellington NZ

Re: Vlad's rides thread

Postby delcowizzid » Mon Dec 23, 2019 10:10 pm

Mode 4 commands could probably if you want to like add 2 degrees of timing or command more fuel tempory but will revert back to normal at key off
If Its Got Gas Or Ass Count Me In.if it cant be fixed with a hammer you have an electrical problem

PreviousNext

Return to Members Rides

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests